Een Travellerspoint blog

Niagara Falls

WOW!!!

sunny 29 °C
Bekijk Canada op ajwernsen's reiskaart.

Maar eerst even iets anders, ik werd gevraagd waar de foto's te zien zijn. Als jullie op de landkaart klikken dan kun je op de stip van de desbetreffende plaats klikken (bv Toronto) en krijg je de foto's te zien. Aangezien ik maar 25 MB per maand mag uploaden zit ik te overwegen om ze op een andere manier voor jullie toegangkelijk te maken. Nu moet ik de fotos namelijk verkleinen en dat komt de qualiteit niet altijd ten goede. Jullie horen het nog wel.

De mountie foto is helaas niet van al te beste qualiteit, de camera stond vekeerd ingesteld. Maar goed, het is er wel een met een mountie.
mountie_and_me2.jpg

Gister naar de Niagara Falls geweest, onderweg was de mogelijkheid om een helicoptervlucht te maken, daarna gingen we naar een Choclate Factory (nee niet die van Charlie, maar wel van Nederlanders) om eens lekker het eea te proeven. Ik moet zeggen, chocola met chilipeper is best lekker. Vervolgens nog even wijnproeven en dan eindelijk via de 'floral clock' en Niagara on the Lake (een onwijs leuk stadje) naar de waterfallen. De Niagara Falls zijn echt onwijs gaaf om te zien, wat een kracht zeg.
Erg leuk trouwens, we hebben eerst de Tour behind the Falls gedan en toen we uit de bus stapten werden we al begroet door het speterende water. Als je daar ook maar een beetje in de buurt van de waterfall loopt (zelfs aan de bovenkant) dan spetterd het al zo dat je denkt dat het regent. Dat is dan ook de reden waarom ze zodra je naar beneden gaat een supergave gele regenponcho krijgt en geloof me die heb je echt nodig. Nou zei onze chauffeur dat de tour niet de moeite waarde was, wat een sukkel zeg!!! Wij vonden dus van wel (misschien is dat ook wel een beetje persoonlijk qua smaak), je krijgt daar beneden echt een indruk van de hoeveelheid water die er naar beneden stort. Ik heb een film gemaakt waarop dat heel goed te zien en vooral te horen is. Zoals jullie kunnen merken was ik hier al behoorlijk van onder de indruk en toen moesten we de Maid of the Mist tour nog maken.

The Maid of the Mist tour is een boottocht tot onder aan de waterfall zelf. Natuurlijk hebben we eerst even de bijbehorende blauwe regenponcho gescoord en onze tocht kon beginnen. Wat een belevenis!!! Okay, je kunt nogal nat worden en meestal maar een kant opkijken omdat je de andere kant op niks ziet vanwegen het water dat om je heen spetterd maar oh wat GAAF!!!! Ik heb er gewoon geen andere woorden voor. Jullie zullen de foto's en de film wel zien als ik terug ben. Dus nog even geduld.
Niagara_Falls12.jpg

Geplaatst door ajwernsen 6:24 Gearchiveerd in Canada

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Hoi, An. Potverdorie, ik ben jaloers. Jij wel met een mountie. Ik heb er 5weken naar gezocht.
Heb je nog wat van die honeymooners gezien bij de waterval???

door Anopreis

Dat ziet er wel erg mooi en indrukwekkend uit. Ben wel een beetje jaloers. Wel iets anders dan met de caravan naar Reutum. Veel plezier verder en we blijven je volgen. Groetjes Jason

door Anopreis

Hallo An,

Goed om te lezen dat je het erg naar je zin hebt!! De foto van de mountie is in ieder geval gelukt en nu nog een behaarde houthakker met een rood/zwart geruit shirt.

Nog heel veel plezier,
Groetjes Remco

door Anopreis

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint