Een Travellerspoint blog

Wat een sukkel ben ik toch!!!!!

sunny

oeps, lekker handig kom er aan het eind vd vakantie achter dat de site niet alle comments naar me doorstuurd. :-) maar ik heb ze net allemaal gelezen en dacht volgens mij kan ik er ook gewoon op reageren. Maar om daar nu nog mee te beginnen.... Ik weet, ik weet, ik zei toch dat ik een sukkel ben. ;-)

Maandag is het inderdaad weer zover maar dat duurt nog 4 dagen! Heb niet het idee dat ik al bijna 6 weken onderweg ben. Voor de vorm zal ik er even aan toe voegen dat ik jullie natuurlijk allemaal ontzettend gemist heb! Okay, de een wat meer dan de ander... Is het nu wat geloofwaardiger???:-)

Aangezien ik nu in Vancouver zit valt er niet meer zoveel spannends te vertellen. Ben gister naar een comedy-club geweest. Was erg grappig, heb ontzettend gelachen vraag me achteraf alleen af of dat aan de stand-up's lag of aan de long island ice tea??? hik-hik En ik nog beweren dat er niet zoveel alcohol in zat... Toen ik naar bed ging dacht ik daar toch iets anders over, iemand had me wel eens mogen vertellen dat McDonalds nou niet echt een goede bodem bied om .....

Vandaag vroeg op pad, eerst naar de Capilano Suspention Bridge en daarna Groose Mountain op. Een kijkje genomen bij twee grizzlies en 3 wolven en kan alleen maar zeggen dat nadat ik heel wat dieren in het wild heb gezien ik het alleen maar zielig vond. Uiteraard ook omdat die twee grizzlies hier maar 5 acers hebben (geen flauw idee wat dat in ha is) en Boo (de grizzly die ik in Golden heb gezien) heeft 22 acers voor hem alleen. Dat is wel een heel verschil. De 3 'Timber-wolven' zijn gefokt voor de filmindustrie en geweigert omdat ze te 'wild' zouden zijn, nu zitten ze in een volgens mijn nogal klein terrein. De vrijwilliger die er toevallig wat stond te vertellen zei dat ze anders naar een dierentuin waren gegaan en daar maar een klein hokje hadden gekregen, voor zover ik me kan herinneren hebben de wolven in de dierentuin in Wenen een groter terrein tot hun beschikking! Leek net een grote hondenkennel, aangezien de wolven met de fles groot gebracht zijn zou je misschien ook meer aan een wat erg verwilderde hond denken dan aan een wolf. Aangezien ze ook elke dag gevoerd worden... wat is het verschil met een dierentuin?????

Denk dat ik er vanavond maar ff over na ga denken wat ik met mijn laatste dag in Vancouver ga doen? Hmm... wordt erg moeilijk denk ik.

Geplaatst door ajwernsen 16:47 Gearchiveerd in Canada

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint